دکتر عليرضا خردمند

متخصص کلیه و مجاری ادراری


توجه

سؤالات پزشكي كاربران

ثبت سوال پزشکی

برای ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . در صورتیکه عضو نیستید اینجا کلیک کنید .
قبل از ارسال سوال کلمه کلیدی سوال خود را جستجو کنید . بسیاری از سوالات قبلا پاسخ داده شده است .
برای متن سوالات فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
حداکثر طول مجاز برای متن سوال 500 کاراکتر است .
انتخاب عکس بصورت دلخواه است . در صورت انتخاب عکس ، فایل تصویر طبق مشخصات زیر باشد :
1 - فرمت تصویر فقط JPG و یا GIF
2 - حجم هر تصویر انتخابی کمتر از 300 کیلو بایت باشد .
در صورت ارسال تصاویری که مربوط به متحوی سوال نباشد عضویت شما لغو خواهد شد .
نام کاربری :
رمز عبور :
متن سوال :
تصویر یک :
تصویر دو :
تصویر سه :

آخرین سوالات پاسخ داده شده

سـوال : سلام جناب دکتر وقتتون بخیر من ای یو ای انجام دادم که نگرفت و قبل از اون نمونه همسرم رو ازمایش کردن که در اون تعداد اسثرمهای غیرطبیعی ۹۶بود.علت چیست و راه درمانشذچگونه است هیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنید.ضمنا همسرم اصلا اهل خوردن دارو و پزشک رفتن نیستن
پاسـخ : با سلام. بديهي است جهت درمان هر بيماري نياز به مراجعه به پزشك، معاينات و آزمايشات لازم و نهايتا مصرف دارو يا ساير اقدامات درماني است.
دارو


سـوال : با سلام و خسته نباشيد پدر من بيماري پروستات داره آزمايشو براتون فرستادم،طبق مراجعه به چند تا پزشك نتونستيم جواب درستي بگيريم،خواهش ميكنم كمك و راهنمايي كنيد و تشخيص شما چيه،خواهش ميكنم كامل جواب بدين تا هركاري لازم باشه براش انجام بدم ممنون
پاسـخ : با سلام، همانطور كه بارها ذكر شده درمان بيمار بدون ويزيت و معاينه و فقط بر اساس آزمايشات اقدامي غيرعلمي و نادرست است.
پروستات


سـوال : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر خردمند. خانمی۳۷ ساله هستم،همسرم ۳۹ ساله از بیماران شما میباشد و دچار کمبود شدید اسپرم است.و طبق تشخیص شما پیشنهاد عمل آی وی اف به ما داده اید.میخواستم بپرسم در عمل آی وی اف تعیین جنسیت بچه امکانپذیر است؟ آیا تعیین جنسیت هزینه ی جدا از آی وی اف دارد؟
پاسـخ : با سلام. تعيين جنسيت به همراه آي وي اف با استفاده از روش پي جي دي ميسر است كه روشي گرانقيمت اما دقيق است.
جنسی


سـوال : سلام.بنده ۲۵ سال سن دارم و مدت یک سال و نیم هست که ازدواج کردم.مدت ۲ماه هست که واسه بچه اقدام کردم ولی متاسفانه به نتیجه ای نرسیدیم. در زمان انزال، منی بنده جهش و پرتاب نداره ولی مقدارش کم نیست.به نظر شما این جریان میتونه مشکل ساز باشه؟ قبلا از توجه و پاسخ شما کمال تشکر را دارم.
پاسـخ : سلام. بهترين كار انجام آزمايش سيمن و معاينه توسط پزشك متخصص است.
ازدواج انزال منی


سـوال : دکتر سلام من34سال سن دارم و 93 ازدواج کردم.یکسال میشه واسه بچه اقدام کردم اما نتیجه نگرفتم.ازمایش اسپرم دادم که نتیجه تعداد صفر بود.بار دوم مجدد تکرار کردم که باز صفر بود.البته ازمایش هورمون خون هم دادم که اون هم نتیجه نداد یعنی رنج انها بیشتر از حد تعریف شده بود.عمل نمونه برداری بیضه از هر دو بیضه انجام دادم که نتیجه اون متاسفانه بدون اسپرم بود.دکتر پیشنهاد داد که برم پژوهشگاه رویان و اونجا شاید با میکروسکوپ بتونن در انجام عمل های مختلف یک اسپرم پیداکنن.ایا میشه نتیجه گرفت؟مسیرم چطور میشه؟
پاسـخ : با سلام. اولين مركزي كه در كشور اقدام به نمونه برداري ميكروسكوپيك در افراد فاقد اسپرم كرد، پژوهشگاه رويان بوده كه تقريبا تمام افراديكه در حال حاضر قادر به انجام اين عمل هستند (از جمله اينجانب) نيز در اين پژوهشگاه آموزش ديده اند. بهرحال مراجعه به پژوهشگاه رويان يا هر مركزي كه قادر به انجام ميكروتسه باشد به شما پيشنهاد ميشود.
ازدواج خون بیضه


سـوال : باسلام و خسته نباشید . پسری 28 ساله و مجرد هستم .دو بار عمل واریگسل ی طرفه چپ انجام دادم ک بار دوم به خاطر عود مجدد بود .مدت دوسال از عمل دومم میگدره و نگران هستم ک واریگسلم عود کنه یا بعدا ب مشکل بخورم . لطفا راهنمایی بفرمایید لازم هست ب دکتر مراجعه کنم ؟ مرسی از شما
پاسـخ : با سلام. درصورتيكه در معاينه شخصي خودتان مشكوك هستيد بهتر است ضمن انجام آزمايش سيمن، توسط ارولوژيست معاينه شويد.


سـوال : من از کودکی فتق داشتم و تا داخل بیضه هام ورم داشت،دو سال پیش ارژانسی شد و جراح عمومی آن را عمل کرد با مش ؛ مدتی سرپا می ایستم و فعالیت می کنم ، کمرم درد میگیرد و باید دراز بکشم، وقتی دراز میکشم سمت راست شکم بالای خط عمل فتقم،ورم می کند و با دست پیداست و چیزی زیر پوستم احساس می کنم،احتمالا فتق عود کرده است ، اما زمانی که سونوگرافی می دهم، سونو می گوید که فتق ندارم، سوالم این است که به غیر از سونوگرافی چه روشی وجود دارد که بفهمم فتق دارم یا نه؟ سی تی اسکن یا چه نوع عکسی از کجای بدنم بگیرم؟
پاسـخ : با سلام. معاينه توسط پزشك مجرب جراح عمومي بهترين كار ميباشد.
کودک بیضه ورم


سـوال : سلام من قرص های اعصای مصرف می کنم به همراه شبی یک عدد رانتیتیدین برای فرزند دوم اقدام کردم قلب جنین تشمیل نشده چکار باید بکنم
پاسـخ : مسلما براي تعيين تكليف جنين بايستي هرچه سريعتر به متخصص زنان مراجعه شود.
قلب جنین


سـوال : سلام پسر 2.5 ساله دارم در ازمایش ادرارپروتیین منفی بوده وولی مقدار رندوم پروتیین304 و کراتین 98.5 و نسبت ان 3.1 بوده دلیل این عدم هماهنگی چیست. البته دکتر دستور تکرار ازمایش داده که باز هم نتیجه همین بوده.ممنون
پاسـخ : با سلام. وجود پروتئين در ادرار مربوط به نفرولوژي يا رشته داخلي كليه است. توصيه ميشود به پزشك نفرولوژيست اطفال مراجعه فرماييد.


سـوال : سلام و وقتتون بخیر پسر بیست و پنج ساله هستم حدود پنج ماه هست در ادرارم خون میبینم خون در انتهای ادرارم مشاهده میشه و با چشم کاملا قابل مشاهده هست یعنی دقیقا خود خون هست به صورت تکه ای الان 2 تا سوال اول این که احتمال سرطان چقدر هست ؟ سرطان چه ناحیه ای میتونه باشه چقدر وقت دارم که به پزشک مراجعه کنم تشکر
پاسـخ : وجود خون در ادرار علامت مهمي است. توصيه ميشود در اسرع وقت به ارولوژيست مراجعه نماييد.
خون چشم صورت


سـوال : سلام آقای دکتر من پسری بیست و هفت ساله ام که برای طب کار آزمایش دادم که پروتیین سه و خون در ادرار چهار بود رفتم پیش متخصص گفت عفونت ادراری داری و سیپروفلوکساسین خوردم و آزمایش بیست وچهار ساعته دادم و همه چی نرمال بود فقط پروتیین سیصد و سی و سه بود و میزان دفع ادرارم نهصد میلی لیتر سونو هم دادم و همه چیز عالی و طبیعی بود و متخصص هم گفت بدنت خیلی کم آب هست و خیلی لاغر هستم. آیا جای نگرانی هست؟ ممنون
پاسـخ : با سلام. وجود پروتئين در ادرار مربوط به نفرولوژي يا رشته داخلي كليه است. توصيه ميشود به پزشك نفرولوژيست مراجعه فرماييد.
خون ادرار عفونی


سـوال : سلام. دکتر افرادی که چند ساله از قرص فینستراید استفاده میکنند و دچار عوارض اون و کمی ناتوانی جنسی شده اند باید مراجعه ی دوره ای به اورولوژیست داشته باشند و آزمایش بدهند؟ با توجه به اینکه همه ی پزشکان پوست میگن تاثیری روی اسپرم نداره و تمامی عوارض اون بعد از قطع از بین میره
پاسـخ : با سلام. پاسخ شما در سوال كاربر قبلي توضيح داده شده است.
جنسی پوست


سـوال : سلام اقای دکتر جوان 28 ساله هستم یک مدت پیش اسپرم ها حالت خون ابه داشت که برطرف شد اما بعد از دو سه ماه مجدد پدیدار شده ایا مشکل خاصیه؟
پاسـخ : با سلام. وجود خون در مني، معمولا و نه هميشه، جزء بيماريهاي خوش خيم بويژه در جوانان است. با اين وجود با توجه به تكرار آن توصيه ميشود به پزشك مراجعه كنيد.
خون


سـوال : سلام عرض شد دکتر بنده بخاطر ریزش مو از قرص فیناستراید استفاده میکنم اخیرا شنیدم این قرص میتونه عواض داشته باشه و اینکه ادمو نابارور کنه امکانش هست در مورد این قرص توضیح بیشتری بدید بهم و ایا اینکه من مصرف این قرص رو ادامه بدم یا نه چون با قطع این قرص موهام شروع با ریزش میکنه باتشکر.
پاسـخ : با سلام. هرچند همكاران متخصص پوست معتقدند كه فناسترايد با دوز يك ميليگرم اثري بر اسپرم سازي ندارد اما مطالعات اخير نشان داده كه حتي باهمين دوز هم عوارض ديده شده كه متاسفانه در مواردي حتي برگشت ناپذير است و لذا توسط متخصصين آندرولوژي توصيه نميگردد.
ریزش مو فیناستراید


سـوال : سلام جناب دکتر، مدت 12 سال هست که فیناستراید یک میل جهت جلوگیری از ریزش مو مصرف میکنم به دلیل نگرانی از بارداری آزمایش اسپرم دادم لطفا جواب ازمایش را در پیوست ملاحضه فرمایید و نظر خودتون رو بفرمایید ممنون از وقتی که میزاید.
پاسـخ : با سلام. همانطور كه بارها توضيح داده شده است امكان تشخيص و درمان بدون ويزيت بيمار كار صحيح و علمي نميباشد.
فیناستراید ریزش مو بارداری


سـوال : باسلام واژه الیگواسپرمی وازواسپرمی روتوضیح دهید درمان کدوم راحتر وبادارو انجام می شود
پاسـخ : با سلام. اين دو اصطلاح مربوط به تعداد اسپرم در واحد حجم بوده كه در مواري كه تعداد اسپرم كمتر از ميزان طبيعي يعني بيست ميليون در هر ميلي ليتر باشد واژه اوليگواسپرمي و در صورت عدم وجود اسپرم در مايع انزالي از واژه آزواسپرمي استفاده ميشود. در مجموع درمان اوليگواسپرمي راحت تر است اما مسلما با توجه به علت ايجاد كننده ممكن است اين مطلب در مورد تمام موارد صادق نباشد.


سـوال : سلام و خسته نباشید.من جوانی هستم 28 ساله مجرد از بچه گی تا الان دارای یک بیضه هستم . و تا به حال به پزشکی مراجعه نداشتم مشکلی هم نداشتم چه در زمینه اسپرم نه چیز دیگه ای .الانم که بزرگ شده بدلیل موقعیت شغلی و خجالتی بودنم نتونستم به پزشک مراجعه کنم میخواستم ببینم با تک بیضه ادامه زندگی دچار مشکل میشم حتی اگه یکی از بیضه ها بالا باشه ؟یا میتونم همچنان به زندگی ادامه بدم ممنون از لطقنتون.در ضمن میخواستم لطف کنید برای درمان زود انزالی از چه دارویی میشه استفاده کرد سپاسگذارم
پاسـخ : با سلام. در صورتيكه بيضه در داخل شكم يا محل ديگري غير از محل طبيعي باشد در خطر ايجاد سرطان ميباشد لذا لازم است حتما به پزشك مراجعه نماييد.
بیضه


سـوال : سلام. بنده پارسال خبردار شدم که واریکوسل گرید یک دارم ولی الان که یک سال گذشته حس میکنم بهتر شدم و درد کمتری دارم. میخواستم ببینم نیاز به جراحی دارم. یا احتمالش هست که خوب شده باشم.
پاسـخ : با سلام. وجود واريكوسل دليلي بر لزوم جراحي نيست. حدود ١٥٪‏ مردان به واريكوسل مبتلا هستند كه مسلما همه به جراحي نياز ندارند. جراحي در واريكوسل گريد يك نيز توصيه نميگردد.
واریکوسل درد جراحی


سـوال : با سلام خانمی حدودا 60 ساله هستم آزمایش خون و ادراری دادم که درمیکروسکوپیک ادرار سلوهای قرمز خون بین 5و6 و سلول های سفید بین 7و8 و اپیلتیال بین 6و7 است سطح کراتینین و بقیه موارد در آزمایش خون و ادرار و مدفوع نرمال بود در مورد آزمایش ادرار آیا این حد از خون با توجه به نرمال بودن سایر موارد ممکن است مشکل خاصی را نشان بدهد آیا ممکن است مشکل حاد مثانه یا کلیه را نشان بدهد لازم به ذکر است که تعداد سلوهای قرمز خون در آزمایش 5 ماه پیش نرمال و بین 1و2 بود و تعداد سلول های سفید بین 4و5
پاسـخ : با سلام. همانگونه كه بارها توضيح داده شده است امكان تشخيص و درمان بيماران بدون ويزيت و از طريق سايت ميسر نميباشد. وجود خون در ادرار غيرطبيعي بوده و بايستي ارزيابي گردد. در افراد مسن حتي با يك بار وجود خون در ادرار اقدامات تشخيصي لازم است.
خون ادرار سلول


سـوال : سلام 34 ساله هستم و مدت 6ماهه اقدام به بچه دار شدن میکنم ولی خبری نیست. ازمایش اسپرم انجام دادم که این نتایجو داد. اسپرم کانت 281 میلیون . پروگرسیو37.5 درصد. موتیل 68درصد. مورفولوزی 24درصد. کلاس آ 12.4 .بی25.1. سی 30.6. دی31.9 به دکتر مراجعه کردم و قرص سلن پلاس داده است و گفته 20روز دیگه ازمایشو تکرار کنم. میخواستم نظر شمارو درباره ازمایشم و همچنین داروی مصرفی بدونم با تشکر
پاسـخ : با سلام. با توجه به اينكه با يك آزمايش نميتوان تشخيص قطعي را مطرح كرد، در صورتي كه معاينه شما نرمال بوده بهترين كار تكرار آزمايش و سپس اقدام مناسب ميباشد.


سـوال : با سلام مدتی است یک سفتی عدس مانند زیر پوست آلت تناسلی من شکل گرفته. محلش میشه حدودا یک سانت زیر ختنه گاه یکی دیگر هم در کنارش با فاصله حدود یک سانت وجود داره که البته کوچک تر است.این جسم عدسی شکل را میتوان با فشار دادن، در یک محدوده یک سانتی زیر پوست لغزاند ولی باز به جای اولش بر میگردد.نظر شما چیست ؟ آیا طبیعی است و مربوط به غدد لنفاوی می باشد ؟ متشکرم
پاسـخ : با سلام. به نظر ميرسد مربوط به كيستهاي احتباسي باشد بهتر است توسط پزشك ويزيت شويد تا در صورت نياز اقدام درماني صورت گيرد.
پوست تناسلی غدد


سـوال : باسلام .آقای دکتر 21 سالمه و سه ساله به دلیل جلوگیری از ریزش مو از فین پشیا استفاده میکنم و دچار عوارضی چون کوتاه ترشدن الت در حالت نعوظ نسبت به قبل و کاهش غلطت منی دچار شدم ایا نیاز است به متخصص کلیه و مجاری ادرار مراجه کنم برای انجام آزمایش های اسپرم و کلیه و کبد؟وایا کلا تاثیری روی اینها دارد؟
پاسـخ : با سلام. برخي معتقدند كه فيناستريد با دوز كم كه در قرص Finpecia هست هم اثرات جانبي روي اسپرم سازي دارد. لذا بهتر است به پزشك مراجعه كنيد. در مورد اثرات روي كبد بهتر است با متخصص داخلي مشورت كنيد.
ریزش مو نعوظ منی


سـوال : سلام خسته نباشيد من ٢١ سالمه ٥ يسال پيش عمل واريكوسل كردم اما هنوز رگ هاي واريسي در بيضم هست يعني اون گلوله ها نرفته پيش دكتر خودم رفتم گفت اشكال نداره و مهم نيس گفت ازمايش اسپرم و تستستررون هم خوبه ولي باز نگرانم ميشه جواب بديد مرسي ازمايشم رو ضميمه كردم البته براي ٣ سال پيش
پاسـخ : با سلام. وجود رگها پس از جراحي مشكلي نداشته و طبيعي است به شرطيكه در سونوگرافي داپلر برگشت خون وريدي در أنها وجود نداشته باشد. توصيه ميگردد توسط يك ارولوژيست ويزيت شده و آزمايش مجدد نيز انجام دهيد.
واریکوسل


سـوال : با سلام حضور محترم دکتر خردمند،موفقیت جراحی برگرداندن وازکتومی و هزینش چقدره؟ مرسی از این همه لطف و مهربونی
پاسـخ : با سلام، موفقيت وازووازوستومي به عوامل زيادي از جمله زمان وازكتومي ، نحوه وازكتومي و تبحر جراح بستگي دارد ضمنا اينجانب اين جراحي را بر اساس تعرفه هاي ابلاغي وزارت بهداشت انجام داده و هزينه اضافه اي دريافت نمينمايم.
جراحی وازکتومی


سـوال : سلام آقای دکتر وقت بخیر. من پسری 27 ساله هستم در کودکی شیطنت کردم سوارخ مجرای ادرارم را با تیغ بریدم حالا مجرای ادرارم به اندازه 2 سانت گشاد شده راه درمانی برای بخیه زدن با لیزر هست این کار را در مطب انجام می دهید ؟تو رو خدا اگر ممکنه راهنمایی کنید. با تشکر
پاسـخ : با سلام لازم است قبل از هرگونه اظهارنظري ويزيت و معاينه شويد.
کودک


سـوال : باسلام وازه الیگواسپرمی به چه معناست ایاقابل درمان هست؟ داروی پنتوفیلیکسین چه کاربردی دارد
پاسـخ : با سلام به معني كاهش تعداد اسپرم بوده و درمان آن بستگي به علت ايجاد كننده آن دارد.


سـوال : اسلام چندوقتی بود مشاهده میکروم بیضه راستم بزرگ شده رفتم دکتر بامعاینه ودیدن گفت که بیضه اب اب اورده وباید عمل شود این عمل عوارض دارد علت اب اوردن بیضه چیست وچه عورضی دارد ایاباعث ناباروری می شود
پاسـخ : سلام. هرچند ظهار نظر قطعي بدون معاينه ميسر نيست اما تجمع مايع در اطراف بيضه كه هيدروسل گفته ميشود در موارد شديد نياز به جراحي دارد. عدم جراحي در موارد شديد به علت جلوگيري كردن از تبادل حرارت از بيضه به محيط ميتواند باعث اختلال در اسپرم سازي شود.
بیضه


سـوال : خسته نباشید . خانمی هستم پزشک ، با درد فلانک راست به مدت 3 روز به صورت متناوب و گاهی خیلی شدید میشه . علائم ادراری ، تب و لرز ، تهوع و استفراغ ندارم و با ژلوفن دردم تسکین پیدا می کنه . محل کلیه راست در دق و لمس مقداری حساسه . با استراحت بهتر میشه . چیکار باید انجام بدم ؟
پاسـخ : با سلام سركار خانم دكتر همانگونه كه مستحضريد بدون معاينه باليني، آزمايشات و سونوگرافي امكان اظها نظر وجود ندارد. توصيه ميشود با يك ارولوژيست مشاوره نماييد.
درد صورت تهوع


سـوال : سلام.من پسری 26 ساله هستم که از دوسال پیش واریکوسل داشتم.ابتدا آزمایش اسپرمم نرمال بود.بعد آن به سربازی رفتم و سال گذشته مجددا آزمایش دادم و این بار نرمال نبود.به گفته پزشک جراحم از نظر سرعت حرکت اسپرم نیاز به جراحی داشتم.یکی دو هفته قبل از عمل متوجه رقیق شدن و بی بو شدن مایع منی ام شدم.حال نزدیک دوهفته از عملم گذشته و جنب شدم ومتوجه شدم مایع منی من هنوز رقیق و بی بوست. مایعی آبکی و تقریبا بی رنگ.آیا این امر به معنای عقیم شدن است؟ارتباط آن با واریکوسل چیست؟امکان دارد باگذشت زمان خوب شود؟ چه کنم
پاسـخ : با سلام. توصيه ميشود يك آزمايش اسپرم انجام داده و با پزشك خود مشاوره نماييد.
واریکوسل جراحی منی


سـوال : سلام آقای دکتر.آیا واریسکول خفیف نیاز به جراحی دارد.من مشکلم اینه که زود تحریک میشم رفتم دکتر بهم گفت واریس داری بعد سونوگرفتنم دیدم خفیفه ولی کیست هم دارم آیا نابارور میشم آقای دکتر من مجرد هستم سنم 20تنها مشکلم این که تحریک میشم زود
پاسـخ : با سلام. واريكوسل گريد يك (به شرط معاينه توسط پزشك متخصص و عدم همراهي با ساير مشكلات) نياز به جراحي ندارد.
جراحی


مطالب ويژهناباروری و درمانهای آندر باره دكتر خردمندصفحه اصلیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگر